BVG Modul 65H “Vjosa”

Keskikokoinen 65m2 harjakattoinen talo koostuu kahdesta moduulista ja ne yhdistetään limittäin muodostaen käytännöllisen pohjaratkaisun. Limittäin asettelu, jättää molempiin päätyihin tilaa avokuistille sekä katetulle terassille.

Iso olohuone ja tyylikäs avokeittiö on talon sydän. Keittiö soveltuu loistavasti vaativammallekin kotikokille ja avokeittiö mahdollistaa samaan aikaan seurustelun olohuoneen puolelle. Keittiössä on paljon työskentely-sekä kaappitilaa ja kaikki kodinkoneet on integroitu.

Tunnelmaa kohentaa lukuisat yksityiskohdat, kuten bioetanolitakka, ledivalot sekä 3D-seinäpaneeli. Kiinteää säilytystilaa on vaatehuoneessa, eteisessä ja parvella.

Arkea helpottaa tilava kylpyhuone, johon mahtuu pesu- sekä kuivauskone. Suihkutila on rajattu lasiseinällä ja vastapäätä löytyy allaskaappi, iso peili sekä seinä-wc. Kylpyhuoneen pintamateriaaliksi on valittu mikrosementti.

Rentoutumishetkistä huolehtii tummansävyinen sauna sähkökiukaalla. Mikäli yksityisyydelle on tarvetta, saunan ikkunan saa tummennettua nappia painamalla.

Talon makuuhuoneessa on kiinteä 160cm leveä parisänky ja sen sivuilla yöpöytätasot. Yöpöytätasoa on jatkettu ikkunalle, jossa se muodostaa viihtyisän istumapaikan.

Älykodin varustuksiin kuuluu laitteet joita pystyy ohjaamaan myös etänä. Näihin lukeutuu esimerkiksi lämmitys, valaistus, ulko-ovi, verhot, saunan älyikkuna sekä sähkökiuas.

Tiedustelut

info@bvghousing.fi

050 414 5706

VIERAILE MESSUKOHTEESSAMME 3D LINKISTÄ

HINTA:

Hinnat eritellään kahteen luokkaan. Lux-ja Base-malliin.

Base 135 000 euroa ( sis. alv. )

Lux 175 000 euroa ( sis. alv. )

Base mallissa on käytetty edullisempia materiaaleja ja se poikkeaa seuraavasti Lux mallista:

  • kahviautomaatti sekä viinikaappi jäävät pois

  • parvi poistuu keittiön kohdalta

  • kompaktilaminaatin tilalla on laminaatti

  • keittiön yläkaapeista poistuu Blum Servo Drive sähköiset avausmekanismit

  • marmorilaattojen tilalla on mikrosementti

Kaikki yllämainittujen asennuskustannukset on huomioitu hinnassa

Kehuja saanut parvi on mahdollista lisäkustannuksia vastaan asentaa myös Base-malliin.

Värimaailma ja tyyli on asiakkaan päätettävissä, myös julkisivun väritys. Talot toimitetaan räystäillä, mutta mikäli kunta hyväksyy lupahakemukset ilman niitä, niin ne on mahdollista jättää pois.